Diensten

Hardlopen

Bij persoonlijke hardloopcoaching (PT) train je één op één, of in tweetallen, onder begeleiding van mij. Hierbij leggen wij de specifieke focus op jouw hardloopdoelen. Eerst krijg je een gratis intake en loopanalyse om te zien waar er voor jou verbeterpunten liggen qua looptechniek. Daarna gaan we aan de slag met techniekoefeningen om jouw loopstijl te verbeteren. Dit zal worden toegepast tijdens de kern van de training.  

Naast de persoonlijke hardloopcoaching kun je tegelijkertijd ook een trainingsschema volgen. Wil je zonder begeleiding aan de slag met je hardloopdoelen? Dan kun je ook een schema volgen met loopanalyse, zonder persoonlijke hardloopcoaching. Kijk voor alle mogelijkheden en prijzen op de pagina Tarieven. 

Werk in 1,5 uur aan jouw hardlooptechniek en uithoudingsvermogen tijdens een wekelijkse hardlooptraining in de buitenlucht. Met een gezellige en gemotiveerde groep van maximaal 15 personen werk je iedere maand aan een ander technisch thema. Je loopstijl wordt niet compleet veranderd maar wel bijgeschaafd waar nodig. Uiteindelijk word je hierdoor een betere loper en verklein je de kans op blessures. Doordat je technisch beter gaat lopen wordt de belasting op het lichaam verminderd. De training vindt plaats op donderdagavond van 19.30 uur tot 21:00 uur en vangt aan bij het Leeghwaterbad in Purmerend.

Wil jij zelf aan de slag? Met een persoonlijk schema werk jij op een verantwoorde manier naar jouw doel toe. Of je nu traint voor een 5km loop, (halve) marathon of een ultra, ik help je graag op weg! Tijdens het volgen van je schema sta ik je bij om vragen over het schema te beantwoorden. Tevens is het mogelijk om een maandelijks geüpdatet schema te krijgen waarbij je trainingen continu worden aangepast op jouw huidige niveau. Bij alle schema’s is het mogelijk dat je, tegen een meerprijs, een keer samen kan trainen met mij zodat ik in persoon tips en tools mee kan geven om jouw doel te halen. 

Massage

Het op conditie houden en soepel maken van de spieren van het gehele lichaam om spierblessures te voorkomen. Met een sportmassage zorg je ervoor dat jouw spieren tijdens een rustperiode fit blijven en dat je weinig spierkracht en conditie verliest. Dit komt doordat de spieren door een sportmassage voorzien worden van vers, zuurstofrijk bloed. Een sportmassage is niet alleen voor sporters maar ook voor niet-sporters. Ook voor deze doelgroep is het belangrijk dat de spieren zo nu en dan even losgemaakt worden. 

Een full body massage van maximaal 90 minuten waarbij je even lekker kan relaxen en nergens aan hoeft te denken. Achteraf voel je jezelf weer helemaal ontspannen en kan je er weer helemaal tegenaan. Uiteraard is het ook mogelijk om korter te boeken. 

Dam tot Damloop 2019

Voeding

Wil jij graag lichaamsgewicht verliezen? Of wil jij meer letten op jouw voeding? Bijvoorbeeld omdat je een sporter bent die het maximale uit zichzelf wil halen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Samen werken we aan jouw persoonlijke doel! We starten met een gratis intake waarbij je een aantal vragenlijsten invult en vragen beantwoordt, zodat ik een duidelijk beeld heb van wie jij bent en wat jij wilt. Hierna stellen wij in een tweede gesprek een voedingsplan (niet te verwarren met een voedingsschema) op maat voor je op, dat past bij jouw manier van leven en jouw wensen en behoeften. Je gaat hiermee zelf aan de slag en in twee opvolgende coachgesprekken evalueren we jouw progressie en ervaringen. Indien nodig passen we jouw plan aan, zodat jij op een goede manier verder kunt.  

 

Heb je na afloop nog wat extra hulp nodig? Of zijn er nieuwe doelen te behalen? Dan is het mogelijk om extra gesprekken te boeken. Alles wordt gedaan op een manier en tempo dat bij jou past.